condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Τυροπιτάκια κουρού με γέμιση από vegan χτυπητή με κόκκινη πιπεριά

ΣΥΝΤΑΓΗ

Τυροπιτάκια κουρού με γέμιση από vegan χτυπητή με κόκκινη πιπεριά

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 45’

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’

Υλικά για 6 τυροπιτάκια κουρού:

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

250 γρ. αλεύρι ολικής

1 κ.γ. baking powder

200 γρ. ελαιόλαδο

160 γρ. σόδα

1 κ.σ. λευκό ξύδι

Για τη γέμιση

1 συσκευασία (250g) vegan Χτυπητή με κόκκινη πιπεριά Condito The Green Line

 

Για την επάλειψη

50 ml φυτικό ρόφημα αμυγδάλου

20 γρ. βρώμη – 20 γρ. σουσάμι (ανακατεμένα σε ένα μπολάκι)

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ, όλα τα υγρά υλικά: το ελαιόλαδο, τη σόδα και το ξύδι. Βάζουμε σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, όλα τα στερεά υλικά: το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το αλεύρι ολικής, το baking powder κι ανακατεύουμε με ένα αυγοδάρτη. Ενώνουμε τα υγρά με τα στερεά αναμειγνύοντας με μια σπάτουλα. Μόλις ενωθούν ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά με το χέρι.

Δίνουμε σφαιρικό σχήμα στη ζύμη μας, μεταφέρουμε σε ένα καθαρό μπολ και σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ανοίγουμε σε πάχος περίπου 0,5 εκ. Ανοίγουμε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα και με ένα μαχαίρι χωρίζουμε σε 6 μικρότερα ορθογώνια. Βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας vegan χτυπητή με κόκκινη πιπεριά και σκεπάζουμε κλείνοντας σε τρίγωνο. Με ένα πιρούνι σφραγίζουμε περιμετρικά.

Αλείφουμε τις τυρόπιτες με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου. Πασπαλίζουμε με το μείγμα από βρώμη και σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 18 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και απολαμβάνουμε!

 

Συνταγή από Cool Artisan

Δείτε επίσης: Νηστίσιμες τυρόπιτες κουρού | Cool Artisan

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Condito Spicy Spread_packshot_1024x1024

VEGAN ΧΤΥΠΗΤΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς