ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 1 άτομο:
2 φέτες ψωμί
μία χούφτα άγρια σπαράγγια
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με λιαστή τομάτα και βασιλικό Condito The Green Line
1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο
μαυροσούσαμο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Αν δεν έχουμε άγρια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλλιεργημένα κόβοντάς τα σε λεπτές φέτες. Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ του φούρνου για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Αλείφουμε σε κάθε φέτα ψωμιού από 1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με λιαστή τομάτα και βασιλικό. Ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι, τα σπαράγγια και το μαυροσούσαμο και απολαμβάνουμε!
Συνταγή από Vegan Home
Δείτε επίσης: https://www.veganhome.gr/post/%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CF%81%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C