ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 1 άτομο:
2 φέτες ψωμί
μία χούφτα άγρια σπαράγγια
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με λιαστή τομάτα και βασιλικό Condito The Green Line
1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο
μαυροσούσαμο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Αν δεν έχουμε άγρια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλλιεργημένα κόβοντάς τα σε λεπτές φέτες. Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ του φούρνου για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Αλείφουμε σε κάθε φέτα ψωμιού από 1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με λιαστή τομάτα και βασιλικό. Ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι, τα σπαράγγια και το μαυροσούσαμο και απολαμβάνουμε!