ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10’
Υλικά για 2 άτομα:
Για το club
4 φέτες ψωμί τοστ
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με λιαστή τομάτα και βασιλικό της Condito The Green Line
4 κ.σ. Vegan Χτυπητή της Condito The Green Line
2 μανιτάρια πορτομπέλο
1 μικρό αβοκάντο
1 μεγάλη τομάτα
λίγα φύλλα μαρουλιού iceberg
Για την γλυκοπατάτα
1 γλυκοπατάτα, κομμένη σε wedges
Πάπρικα
Αλάτι
Θυμάρι
Αποξηραμένο σκόρδο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα πορτομπέλο σε φέτες και τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τη ντομάτα και το αβοκάντο σε φέτες. Σε τοστιέρα ή φρυγανιέρα ψήνουμε το ψωμί του τοστ. Αλείφουμε τις φέτες με vegan Χτυπητή, προσθέτουμε 1-2 φύλλα μαρουλιού πάνω από τις 2 φέτες ψωμιού και συνεχίζουμε με μανιτάρια, αβοκάντο, ντομάτα. Αλείφουμε τις άλλες 2 φέτες ψωμιού με τη Mayo Vegan Sauce με λιαστή ντομάτα και βασιλικό, σκεπάζουμε τις άλλες δύο φέτες ψωμιού και κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια.
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, κόβουμε σε wedges (τρίγωνα κομμάτια) και ανακατεύουμε καλά με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο. Βάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 220 οC.
Συνταγή από Manos Dimitroulis
Δείτε επίσης: https://www.instagram.com/p/Cace0RPs6MF/