ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 2 μερίδες:
500 gr πλευρώτους
ελαιόλαδο
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου
⅔ κ.γ. αλάτι
1 μεγάλο αγγούρι
40 gr baby σπανάκι
20-22 ντοματίνια
10-12 ελιές
2 κ.σ. vegan χτυπητή Condito The Green Line
πίκλες κρεμμυδιού
Εκτέλεση:
Κόβουμε με τα χέρια μικρές λωρίδες μανιταριών. Έπειτα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Βάζουμε μέσα τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για περίπου 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προς το τέλος βάζουμε 1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου και ⅔ κ.γ. αλάτι.
Στο μεταξύ πλένουμε τα ντοματίνια, το αγγούρι και το σπανάκι. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε φέτες και έπειτα ξανά στη μέση. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ πιάτο.
Τέλος βάζουμε από μία μεγάλη κ.σ.Vegan Xτυπητή της Condito the Green Line στο κέντρο και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Συνταγή από Vegan Home