condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής τομάτας

ΣΥΝΤΑΓΗ

Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής τομάτας

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’

Υλικά για 1 μεγάλη σαλάτα / 4 άτομα:

200 γρ. κους κους
2 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
1 αγγουράκι, σε φέτες
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 πιπεριές, σε κύβους
1 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
Αλάτι και πιπέρι

 

Για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας:

2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πουρές λιαστής ντομάτας
1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε το κους κους, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κατόπιν, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε στο πλάι για να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου.

Σε ένα μεγάλο μπωλ, βάζουμε το αγγουράκι, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το κους κους (που έχει πλέον κρυώσει) και ανακατεύουμε.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα. Τέλος, προσθέτουμε τη σάλτσα στη σαλάτα και σερβίρουμε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς