condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής τομάτας

ΣΥΝΤΑΓΗ

Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής τομάτας

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’

 

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 35’

Υλικά για 4 άτομα:

Για τη σαλάτα:

500 γρ. πένες ολικής αλέσεως βρασμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
10 πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 αγγουράκι, ψιλοκομμένο
2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
Λίγη ρίγανη
Φρέσκα μυρωδικά

 

Για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας:

4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito Green Line
1 κ.σ. πουρές λιαστής ντομάτας
1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce, τον πουρέ λιαστής ντομάτας και το ξύδι, μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα.

Κατόπιν, σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα μυρωδικά, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τις ελιές, τα κρεμμυδάκια, το αγγουράκια, τις πιπεριές, τα ντοματίνια, τα βρασμένα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Απλώνουμε τα τέσσερα πιάτα που θα χρησιμοποιήσουμε στο σερβίρισμα στη σειρά. Βάζουμε σε σε κάθε πιάτο μια κουταλιά της σάλτσα λιαστής ντομάτας που ετοιμάσαμε. Μοιράζουμε τη σαλάτα ζυμαρικών από πάνω και σερβίρουμε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς