PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 50’
Ingredients:
1 tbsp coarse salt
1/2 tsp baking soda
5 potatoes
4 tbsp Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard by Condito The Green Line
2 tbsp olive oil
1 tbsp rosemary
Salt
Black pepper
Method:
Peel the potatoes and cut them into pieces about 3 fingers thick. In a pot of boiling water, add the coarse salt and baking soda. Add the potatoes and boil for about 8 to 10 minutes, until they are soft on the outside, but without them being turned to mush. In a bowl, add the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard, olive oil, salt and black pepper and mix well.
Preheat oven to 200℃. Put the potatoes into a colander. Rinse them with cold water. Rub the potatoes on the colander surface. Line a baking tray with parchment paper and add the potatoes. Add the olive oil – Mayo Vegan Sauce marinade and mix well. Transfer to the oven and bake for 40 to 50 minutes or until the potatoes are golden and crispy.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς