ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 2 μερίδες:
Για τους τοματοκεφτέδες
1 τομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
1 κ.σ. ελαιόλαδο για το μείγμα
4 κ.σ. αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
Vegan Χτυπητή της Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε όλα μας τα υλικά. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Τηγανίζουμε τους τοματοκεφτέδες και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με Vegan Χτυπητή.
Συνταγή της Nikis_Food
Δείτε επίσης: https://www.instagram.com/p/CpA2VSlIydC/