ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 2 μερίδες:
300 γρ. σκιουφιχτά
60 γρ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
200 γρ. καλαμπόκι
100 γρ. ψητές πιπεριές Φλωρίνης
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
30 γρ. λιαστές ντομάτες
10 γρ. κάππαρη, ψιλοκομμένη
150 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε το καλαμπόκι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες κι ανακατεύουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και τα υλικά από το τηγάνι. Προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce, τα τοματίνια, το μαϊντανό κι ανακατεύουμε.
Γαρνίρουμε με έξτρα Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line και απολαμβάνουμε.
Συνταγή από Cool Artisan
Δείτε επίσης: https://coolartisan.gr/?recipe-post=nistisimi-makaronosalata-me-kalaboki-elies-kai-vegan-mayo-sauce