ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15’
Υλικά:
1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
2-3 κ.σ. Vegan Pesto Basilico Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί που έχουμε ήδη απλώσει ένα λαδόχαρτο και κόβουμε σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου. Απλώνουμε το Vegan Pesto Basilico πάνω στη σφολιάτα και πιάνουμε τις άκρες από το δεντράκι και τις γυρίζουμε 2-3 φορές.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο και αλείφουμε με λίγο έξτρα Vegan Pesto Basilico για πιο έντονο χρώμα και καλύτερη γεύση και απολαμβάνουμε!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς