ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 50′
Υλικά για 4 μερίδες:
Για τις γεμιστές πατάτες
8 μεσαίου μεγέθους πατάτες
2 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
6 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito the Green Line
250 γρ. Classic Style ημίσκληρο κίτρινο
Για το σερβίρισμα
Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Αγγουράκι τουρσί
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Πλένουμε και τρυπάμε τις πατάτες μ’ ένα πιρούνι. Τις βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμες τις χαράζουμε και μ’ ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους για να προσθέσουμε τη γέμιση. Αλείφουμε με βούτυρο στις ζεστές πατάτες και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τη γέμιση. Ψιλοκόβουμε το Classic Style ημίσκληρο κίτρινο και το ανακατεύουμε με τη Mayo Vegan Sauce, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι. Έπειτα γεμίζουμε τις πατάτες με την γέμιση. Ψήνουμε για δέκα περίπου λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι, αγγουράκι τουρσί και φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς