ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40′
Υλικά για 4 άτομα (μία μεγάλη σαλάτα)
Για το dressing:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line
1 κ.σ. μηλόξυδο
2 κ.σ. νερό
1/2 κ.γ. κάρι
Για τα ρεβύθια:
2 κούπες ρεβίθια βρασμένα
1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. κάρι
1 κ.γ. αλάτι
Για τη σαλάτα:
100 γρ. σπανάκι
2 καρότα σε λωρίδες
4-5 ραπανάκια σε φέτες
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας τα υλικά σε ένα βαζάκι.
Στεγνώνουμε καλά τα ρεβίθια με μία πετσέτα. Τα βάζουμε στο ταψί, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα, την πάπρικα, το μπούκοβο, το κάρι, το αλάτι, ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160°C, για 40 περίπου λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
Ετοιμάζουμε τη σαλάτα, προσθέτοντας σε ένα μεγάλο μπολ το σπανάκι, τα καρότα, τα ραπανάκια, τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά και το dressing που ετοιμάσαμε. Προσθέτουμε τα ρεβίθια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς