PREPARATION TIME: 10′
PREPARATION TIME: 10′
COOKING TIME: 10′
Ingredients:
600g mushrooms, cut into large chunks
For the batter:
2 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce
2 cups all-purpose flour
1 tbsp BBQ spice mix
Salt and pepper, to taste
2 tbsp nutritional yeast
1½ cups almond milk
A splash of lemon juice
For the coating:
2 cups all-purpose flour
2 tbsp nutritional yeast
2 tbsp paprika
For serving:
Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce
Dried oregano
Instructions:
In a bowl, mix the Mayo Vegan Sauce, flour, BBQ spices, salt, pepper, nutritional yeast, almond milk, and lemon juice until you have a smooth batter.
In another bowl, combine the flour, nutritional yeast, and paprika.
Heat oil in a pot or deep pan to 170°C. Dip each mushroom piece first into the batter, then coat in the dry mixture. Fry for about 3 minutes on each side until golden and crispy.
Place the fried mushrooms on paper towels to absorb excess oil. Sprinkle with dried oregano and serve with Mayo Vegan Sauce on the side.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς