ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 4 άτομα:
Για το burger:
2 πατάτες, βρασμένες
100 γρ. μανιτάρια, τριμμένα
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Φρέσκα μυρωδικά
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένo
Αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κούπα φρυγανιά, τριμμένη
Για το σερβίρισμα:
4 φέτες American Style, γεύση Cheddar ημίσκληρο κίτρινο της Condito The Green Line
4 ψωμάκια για burger
Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Μαρούλι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C, στον αέρα. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τα μπιφτέκια. Σπάμε τις πατάτες με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μπωλ. Προσθέτουμε τα τριμμένα μανιτάρια, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line και τη φρυγανιά.
Στη συνέχεια, πλάθουμε 4 μπιφτέκια. Αφού πλάσουμε τα μπιφτέκια, τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ περίπου ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Περνάμε τα ψωμάκια απ’ το φούρνο για λίγα λεπτά. Όταν τα μπιφτέκια είναι έτοιμα, μπορούμε να τα σερβίρουμε.
Απλώνουμε τα μισά ψωμάκια (το κάτω μέρος) στη σειρά και βάζουμε λίγη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line. Προσθέτουμε το μαρούλι και από πάνω το μπιφτέκι με το λιωμένο τυρί. Τέλος, βάζουμε λίγη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line στα υπόλοιπα ψωμάκια (το πάνω μέρος) και κλείνουμε.
Σερβίρουμε αμέσως.