ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 4 άτομα:
100 γρ. σπανάκι, πλυμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 αβοκάντο
Λίγος χυμός λεμονιού
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
500 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε το πέστο. Βάζουμε στο μούλτι το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε. Έπειτα, το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ. Κατόπιν, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο, το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, μπορούμε να σερβίρουμε. Ανακατεύουμε με το πέστο σπανάκι και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς