ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 4 άτομα:
100 γρ. σπανάκι, πλυμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 αβοκάντο
Λίγος χυμός λεμονιού
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
500 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε το πέστο. Βάζουμε στο μούλτι το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε. Έπειτα, το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ. Κατόπιν, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο, το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, μπορούμε να σερβίρουμε. Ανακατεύουμε με το πέστο σπανάκι και σερβίρουμε.