ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 4 μερίδες:
280 γρ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line
200 γρ. ψητά σπαράγγια
20 τοματίνια κομμένα στη μέση
1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
1 κίτρινη πιπεριά σε κύβους
1 πορτοκαλί πιπεριά σε κύβους
4 κούπες βρασμένα ζυμαρικά, φιογκάκια
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα τοματίνια, τις πιπεριές, το καλαμπόκι, τα σπαρράγια και τη Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς