ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 4 άτομα/ 1 μεγάλη σαλάτα:
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. νερό
Για τη σαλάτα:
250 γρ. λευκά φασόλια, βρασμένα
100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
10 ελιές χωρίς κουκούτσι
20 τοματίνια κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα. Κατόπιν, ετοιμάζουμε τη σαλάτα.
Σ’ ένα μπωλ βάζουμε τα φασόλια, το καλαμπόκι, τις ελιές, τα τοματίνια, το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε σε πιάτα και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε.