ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πάστα κόκκινο κάρι
Για τη σαλάτα:
300 γρ. φακές βρασμένες
2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
200 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
Φρέσκα μυρωδικά
Για το σερβίρισμα:
Φρυγανισμένο ψωμί
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας τη Mayo Vegan Sauce με την πάστα από κόκκινο κάρι.
Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα.
Βάζουμε τις φακές, προσθέτουμε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Τέλος, σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.