ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πάστα κόκκινο κάρι
Για τη σαλάτα:
300 γρ. φακές βρασμένες
2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
200 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
Φρέσκα μυρωδικά
Για το σερβίρισμα:
Φρυγανισμένο ψωμί
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας τη Mayo Vegan Sauce με την πάστα από κόκκινο κάρι.
Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα.
Βάζουμε τις φακές, προσθέτουμε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Τέλος, σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς