ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40’
Υλικά για 2 άτομα:
1 γλυκοπατάτα, κομμένη σε κύβους
1 μικρή κολοκύθα, σε κύβους
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. σουσάμι
1 κ.σ. ρίγανη ξερή
1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1/4 κ.γ. κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κ.σ. πέστο βασιλικού
Για το σερβίρισμα:
100 γρ. Vegan Italian Style της Condito The Green Line
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200°C. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπωλ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το σουσάμι και τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί, ψήνουμε για 10′ περίπου, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10′ ή μέχρι τα λαχανικά να ψηθούν καλά.
Κατόπιν, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα.
Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, τη σάλτσα Mayo Vegan Sauce με το πέστο βασιλικού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.