ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη sauce πιπεριάς:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κ.σ. πάστα ψητής πιπεριάς
1 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
Για το κουνουπίδι:
1 μικρό κουνουπίδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. κάρι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη sauce ψητής πιπεριάς. Ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce, με το ξύδι και την πάστα ψητής πιπεριάς, μέχρι να έχουμε μια ωραία σάλτσα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Προετοιμάζουμε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε με μια λαδόκολλα. Απλώνουμε στο ταψάκι το κουνουπίδι, την καπνιστή πάπρικα, το κάρι, το σκόρδο και τη ρίγανη. Επιπλέον προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ψήνουμε για περίπου 20′ ή μέχρι το κουνουπίδι να ψηθεί καλά.
Όταν το κουνουπίδι είναι έτοιμο, μπορούμε να σερβίρουμε. Σε μια πιατέλα σερβίρουμε στο πλάι λίγη από τη sauce πιπεριάς που ετοιμάσαμε. Βάζουμε στο πιάτο το κουνουπίδι και συμπληρώνουμε με φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς