ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
Υλικά για 4 άτομα (1 μεγάλη σαλάτα):
Για την σαλάτα
200 γρ. iceberg
4-5 κλαδάκια σέλερι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κούπες αρακάς βρασμένος
10 ραπανάκια σε φέτες
1 κούπα ρόκα
1 αβοκάντο ώριμο
Για την κρέμα μυρωδικών
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito the Green Line
1 κούπα μυρωδικά ψιλοκομμένα
1 λεμόνι, τον χυμό του
Για το σερβίρισμα
Καρύδια
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το iceberg και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το σέλερι, τα κρεμμυδάκια, τον αρακά, τα ραπανάκια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σε ένα μούλτι την Mayo Vegan Sauce, τα μυρωδικά και τον χυμό λεμονιού και αλέθουμε. Προσθέτουμε το αβοκάντο, την ρόκα, τα καρύδια και την κρέμα μυρωδικών, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς