ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 4 μερίδες
Για τα sushi cups
4-5 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito The Green Line
400 γρ. ρύζι βρασμένο
3 φύλλα nori, κομμένα σε 4 ίσα κομμάτια
400 γρ. γαρίδες βρασμένες
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φρέσκα μυρωδικά
Χυμός λεμονιού
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Για το σερβίρισμα
Φρέσκα μυρωδικά
Καρότο τριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε 2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της με το βρασμένο ρύζι.
Τοποθετούμε τα φύλλα nori σε θήκες για cupcakes και μοιράζουμε από πάνω το μείγμα ρυζιού. Με ένα κουτάλι, πιέζουμε το ρύζι ώστε να σχηματιστεί μια θηκούλα. Ψήνουμε στους 180°C για 10 λεπτά.
Παράλληλα, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις γαρίδες, 2-3 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα, τα κρεμμυδάκια, τα φρέσκα μυρωδικά και τη σάλτσα σόγιας.
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, γεμίζουμε τις θηκούλες με το μείγμα γαρίδας.
Σερβίρουμε με φρέσκα μυρωδικά και καρότο στην κορυφή.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς