ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40’
Υλικά για 6-8 μερίδες:
1 συσκευασία (200 γρ.) Vegan Greek Style λευκό της Condito The Green Line
500 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο
Φρέσκα μυρωδικά, ψιλοκομμένα
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
500 γρ. μεγάλα ζυμαρικά, κοχύλια
250 γρ. τριμμένη ντομάτα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σ’ ένα μπωλ, βάζουμε το σπανάκι, το αλατίζουμε και το τρίβουμε με τα χέρια μας μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα κρεμμυδάκια. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Κόβουμε το Vegan Greek Style λευκό σε κύβους και το περνάμε απ’ το μούλτι. Το αναμειγνύουμε με το σπανάκι, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce και ανακατεύουμε.
Παράλληλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό για 5’ και μετά τα στραγγίζουμε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Βάζουμε την τριμμένη ντομάτα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε, μεταφέρουμε τα ζυμαρικά και τα γεμίζουμε με τη γέμιση που φτιάξαμε. Ψήνουμε για περίπου 20’ ή μέχρι τα ζυμαρικά να είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε αμέσως.