ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για μία 1 μεγάλη σαλάτα / 4 άτομα:
Για τη σαλάτα:
400 γρ. μικρές πατάτες βρασμένες και κομμένες στη μέση
2 φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με τα φύλλα τους
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
100 γρ. αγγουράκι τουρσί, σε φέτες
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
2 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. μουστάρδα Condito
Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη σάλτσα. Βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, τη μουστάρδα, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε την πατατοσαλάτα. Στο μπωλ με τη σάλτσα βάζουμε τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, το αγγουράκι τουρσί, τις πατάτες και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε την πατατοσαλάτα σε μερίδες και σερβίρουμε με τα φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.