ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 4 άτομα/ 1 μεγάλη σαλάτα:
Για την σαλάτα:
300 γρ. τοματίνια
10 μεγάλες ελιές κομμένες στη μέση
1 κ.σ. κάπαρη
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
500 γρ. κοχυλάκια ή άλλα ζυμαρικά
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε τα τοματίνια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 °C.
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα τοματίνια. Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα ταψάκι τα τοματίνια μαζί με τις ελιές, την κάπαρη, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και ψήνουμε για είκοσι περίπου λεπτά, στην πάνω σχάρα του φούρνου, μέχρι τα τοματίνια να ψηθούν καλά και κάποια σημεία στη φλούδα τους να καούν. Όταν τα τοματίνια είναι έτοιμα, τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και με ένα πιρούνι σπάμε κάποια από αυτά.
Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο. Έπειτα, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, τα τοματίνια, τις ελιές και την κάπαρη και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.