ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 1 μεγάλη σαλάτα / 4 άτομα:
200 γρ. κους κους
2 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
1 αγγουράκι, σε φέτες
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 πιπεριές, σε κύβους
1 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
Αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πουρές λιαστής ντομάτας
1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το κους κους, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κατόπιν, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε στο πλάι για να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μεγάλο μπωλ, βάζουμε το αγγουράκι, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το κους κους (που έχει πλέον κρυώσει) και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα. Τέλος, προσθέτουμε τη σάλτσα στη σαλάτα και σερβίρουμε.