ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 4 άτομα/ 1 μεγάλη σαλάτα:
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. νερό
Για τη σαλάτα:
250 γρ. λευκά φασόλια, βρασμένα
100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
10 ελιές χωρίς κουκούτσι
20 τοματίνια κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα. Κατόπιν, ετοιμάζουμε τη σαλάτα.
Σ’ ένα μπωλ βάζουμε τα φασόλια, το καλαμπόκι, τις ελιές, τα τοματίνια, το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε σε πιάτα και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς