condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Τραγανές πατάτες φούρνου με Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα

ΣΥΝΤΑΓΗ

Τραγανές πατάτες φούρνου με Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 50′

Υλικά:

1 κ.σ. χοντρό αλάτι

½ κ.γ. σόδα φαγητού

5 πατάτες

4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα Condito The Green Line

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. δενδρολίβανο

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια, με περίπου 3 δάχτυλα πάχος. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε το χοντρό αλάτι και τη μαγειρική σόδα. Ρίχνουμε τις πατάτες και βράζουμε για περίπου 8 με 10 λεπτά, ωσότου μαλακώσει η εξωτερική επιφάνεια, χωρίς όμως να λιώσουν οι πατάτες. Σε ένα μπολ προσθέτουμε την Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και μαύρο πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200℃. Αδειάζουμε τις πατάτες σε ένα σουρωτήρι. Τις ξεπλένουμε με κρύο νερό. Aνακατεύουμε τις πατάτες μέσα στο σουρωτήρι, έτσι ώστε η εξωτερική τους επιφάνεια να τριφτεί. Στρώνουμε ένα ταξί με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα τις πατάτες. Προσθέτουμε τη μαρινάδα με το ελαιόλαδο και την Mayo Vegan Sauce και ανακατεύουμε καλά. Mεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 40 με 50 λεπτά ή μέχρι η πατάτες να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές.

Σερβίρουμε με Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα και απολαμβάνουμε.

 

Συνταγή από Beets Me

Δείτε επίσης: https://beets-me.com/2022/12/traganes-patates-fournou-me-magioneza/

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo_Mustard

MAYO VEGAN SAUCE με ΑΠΑΛΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς