ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη σάλτσα δυόσμου:
1 κούπα φύλλα δυόσμου
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κ.σ. φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Για τα κολοκυθάκια:
1ο μείγμα:
2 μεγάλα κολοκυθάκια, κομμένα σε μπαστουνάκια
2 κούπες αλεύρι
2ο μείγμα:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. μουστάρδα της Condito
1 κ.σ. κρύο νερό
3ο μείγμα:
1 κούπα Mixed Style μείγμα τριμμένων Condito The Green Line
1 κούπα χοντροτριμμένη γαλέτα
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πάπρικα
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα δυόσμου. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα.
Έπειτα, ετοιμάζουμε τα κολοκυθάκια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Προετοιμάζουμε το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε με μια λαδόκολλα. Θα χρησιμοποιήσουμε τρία μπωλάκια για να πανάρουμε τα κολοκυθάκια.
Στο πρώτο μπωλ, βάζουμε το αλεύρι, ενώ στο δεύτερο μπωλ, βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, τη μουστάρδα, το νερό και ανακατεύουμε. Στο τρίτο μπωλ, βάζουμε το μείγμα τυριών, τη γαλέτα, αλάτι και πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τα τρία μπωλ στη σειρά και περνάμε τα κολοκυθάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το μείγμα με τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line και τέλος, από το μείγμα της φρυγανιάς.
Στη συνέχεια, βάζουμε τα κολοκυθάκια στο ταψί με τρόπο που να μην ακουμπάνε μεταξύ τους και τα ψήνουμε για 20′ περίπου ή μέχρι να πάρουν ένα ωραίο, χρυσό χρώμα. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα τηγανίσουμε.
Σερβίρουμε τα κολοκυθάκια με τη σάλτσα δυόσμου στο πλάι.