ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη sauce πιπεριάς:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κ.σ. πάστα ψητής πιπεριάς
1 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
Για το κουνουπίδι:
1 μικρό κουνουπίδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. κάρι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη sauce ψητής πιπεριάς. Ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce, με το ξύδι και την πάστα ψητής πιπεριάς, μέχρι να έχουμε μια ωραία σάλτσα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Προετοιμάζουμε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε με μια λαδόκολλα. Απλώνουμε στο ταψάκι το κουνουπίδι, την καπνιστή πάπρικα, το κάρι, το σκόρδο και τη ρίγανη. Επιπλέον προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ψήνουμε για περίπου 20′ ή μέχρι το κουνουπίδι να ψηθεί καλά.
Όταν το κουνουπίδι είναι έτοιμο, μπορούμε να σερβίρουμε. Σε μια πιατέλα σερβίρουμε στο πλάι λίγη από τη sauce πιπεριάς που ετοιμάσαμε. Βάζουμε στο πιάτο το κουνουπίδι και συμπληρώνουμε με φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.