PREP TIME: 30’
PREP TIME: 30’
COOK TIME: 1 HOUR & 20’
Ingredients for 2 servings:
4 medium potatoes
160 gr of your prefered Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 small onion, finely chopped
3 green onions, finely chopped
200 gr vegan cheese, grated
150 gr smoked tofu, cut into cubes
150 gr cherry tomatoes, cut in half
salt
pepper
olive oil for the pan
Method:
Clean the potatoes thoroughly using the green surface of a sponge under running water. Boil them in salted water for about 60 minutes at a moderate temperature, until they turn soft inside. Let them come to room temperature.
Cut the top of the potatoes and place them in a pan. Using a spoon, hollow out the potatoes, leaving a shell of about 1 cm in thickness. Put the potato crumbs in a bowl. Add the onion, green onions, tofu, cherry tomatoes, salt and pepper. Mix well. Add the Mayo Vegan Sauce of your choice and mix together. Finally, fill the potatoes with the mixture and add a little grated cheese on top. Bake in a preheated oven at 180°C for about 15-20 minutes.
A recipe by Cool Artisan
See also: https://coolartisan.gr/?recipe-post=vegan-jacket-potatoes
Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς