ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 50′
Υλικά για 4 μερίδες:
Για τις γεμιστές πατάτες
8 μεσαίου μεγέθους πατάτες
2 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
6 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito the Green Line
250 γρ. Classic Style ημίσκληρο κίτρινο
Για το σερβίρισμα
Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Αγγουράκι τουρσί
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Πλένουμε και τρυπάμε τις πατάτες μ’ ένα πιρούνι. Τις βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμες τις χαράζουμε και μ’ ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους για να προσθέσουμε τη γέμιση. Αλείφουμε με βούτυρο στις ζεστές πατάτες και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τη γέμιση. Ψιλοκόβουμε το Classic Style ημίσκληρο κίτρινο και το ανακατεύουμε με τη Mayo Vegan Sauce, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι. Έπειτα γεμίζουμε τις πατάτες με την γέμιση. Ψήνουμε για δέκα περίπου λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι, αγγουράκι τουρσί και φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.