ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
Υλικά για 4 άτομα (1 μεγάλη σαλάτα):
Για την σαλάτα
200 γρ. iceberg
4-5 κλαδάκια σέλερι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κούπες αρακάς βρασμένος
10 ραπανάκια σε φέτες
1 κούπα ρόκα
1 αβοκάντο ώριμο
Για την κρέμα μυρωδικών
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito the Green Line
1 κούπα μυρωδικά ψιλοκομμένα
1 λεμόνι, τον χυμό του
Για το σερβίρισμα
Καρύδια
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το iceberg και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το σέλερι, τα κρεμμυδάκια, τον αρακά, τα ραπανάκια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σε ένα μούλτι την Mayo Vegan Sauce, τα μυρωδικά και τον χυμό λεμονιού και αλέθουμε. Προσθέτουμε το αβοκάντο, την ρόκα, τα καρύδια και την κρέμα μυρωδικών, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.