ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40′
Υλικά για 4 άτομα (μία μεγάλη σαλάτα)
Για το dressing:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line
1 κ.σ. μηλόξυδο
2 κ.σ. νερό
1/2 κ.γ. κάρι
Για τα ρεβύθια:
2 κούπες ρεβίθια βρασμένα
1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. κάρι
1 κ.γ. αλάτι
Για τη σαλάτα:
100 γρ. σπανάκι
2 καρότα σε λωρίδες
4-5 ραπανάκια σε φέτες
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας τα υλικά σε ένα βαζάκι.
Στεγνώνουμε καλά τα ρεβίθια με μία πετσέτα. Τα βάζουμε στο ταψί, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα, την πάπρικα, το μπούκοβο, το κάρι, το αλάτι, ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160°C, για 40 περίπου λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
Ετοιμάζουμε τη σαλάτα, προσθέτοντας σε ένα μεγάλο μπολ το σπανάκι, τα καρότα, τα ραπανάκια, τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά και το dressing που ετοιμάσαμε. Προσθέτουμε τα ρεβίθια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.