ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’
Υλικά για 4 άτομα:
4 μπιφτέκια λαχανικών
4 φέτες Vegan American Style, Cheddar Flavour της Condito The Green Line
4 φέτες ντομάτας
Μαρούλι ψιλοκομμένο
Λόλο ρόσο ψιλοκομμένο
Για τη sauce ψητής πιπεριάς:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. πάστα ψητής πιπεριάς
Για το σερβίρισμα:
4 ψωμάκια για burger
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια λαχανικών, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα, βάζουμε από μια φέτα από το φυτικό μας τυρί και αφήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσει.
Στη συνέχεια, κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα βάζουμε για μερικά λεπτά στο φούρνο, στον αέρα για να φρυγανιστούν. Έπειτα, ετοιμάζουμε τη sauce ψητής πιπεριάς, ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να έχουμε μια ωραία σάλτσα.
Στο κάτω μέρος από τα ψωμάκια που φρυγανίσαμε, απλώνουμε τη sauce ψητής πιπεριάς. Βάζουμε από πάνω το μπιφτέκι με το λιωμένο φυτικό αναπλήρωμα τυριού, μία φέτα ντομάτας, το μαρούλι και το λόλο ρόσο. Απλώνουμε τη sauce πιπεριάς και στα υπόλοιπα ψωμάκια. Κλείνουμε τα burger και σερβίρουμε.