ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 6-8 μερίδες:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito the Green Line
200 γρ. Real Creamy Vegan Αλειφόμενο της Condito the Green Line
400 γρ. ντοματίνια
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φρέσκα μυρωδικά
500 γρ. ζυμαρικά βρασμένα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC. Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα ντοματίνια, ελαιόλαδο, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά μέχρι τα ντοματίνια να ψηθούν καλά.
Όταν τα ντοματίνια είναι έτοιμα τα πατάμε με ένα πιρούνι για να διαλυθούν, προσθέτουμε την Mayo Vegan Sauce και το Real Creamy της Condito the Green Line, τα ζυμαρικά που βράσαμε, τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς