PREP TIME: 15’
PREP TIME: 15’
COOK TIME: 10’
Ingredients for 2 wraps:
For the soy fillets
olive oil
100 gr soy fillets or soy kebab
1 onion cut into thin slices
1 red pepper cut into slices
3/4 tsp salt
black pepper
two pinches of oregano
For the wraps
2 tortillas
1 sliced tomato
1/2 sliced cucumber
4 tbsp Vegan White Spicy Spread by Condito The Green Line
Method:
For the soy fillets
Soak the soy fillets in warm water to soften. Pat them dry and cut them into thin slices. In a non-stick pan, over medium to high heat, add a little olive oil. Once heated, add the onion, pepper and soy fillets. Saute until it’s golden brown. Add salt and black pepper and mix. Finish with the oregano. You can also add a little lemon juice.
For the wraps
Spread some Vegan White Spicy Spread on a tortilla. Add a few slices of tomato and cucumber and a portion of your pan mixture on top and enjoy!

A recipe by Beets me

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς