PREP TIME: 20′
PREP TIME: 20′
COOK TIME: 20’
Ingredients for approximately 4 pita sandwiches:
For 8 falafels
300gr chickpeas, boiled and ground
1 carrot, grated
1 large dry onion, grated
1 tsp cumin
1 tsp dried coriander
1 tsp dried oregano
1 cup oats
2 tbsp Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard by Condito the Green Line
Salt
Pepper
For serving
4 Greek-style pitas
250 gr. Vegan Tzatziki by Condito The Green Line
Green salad leaves
Tomato slices
Method:
Use a large bowl to knead the falafel. Add the chickpeas, carrot, cumin, coriander, oregano, oats, Mayo Vegan Sauce with mild mustard, salt, pepper and mix together well. Shape the mixture into long falafels and bake in a preheated oven at 180oC for about 20 minutes or until they are ready.
Serve the falafel when thez are ready. Spread the pitas with Vegan Tzatziki, add the tomato, green salad leaves, the falafel and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς