ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
Υλικά για 2 σάντουιτς:
Για την sauce
350 γρ. βρασμένα ρεβίθια
5 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. mango chutney
⅓ κ.γ. κουρκουμά
1 κ.γ. σκόνη κάρι
3 κ.σ. σταφίδες
½ κ.γ. αλάτι
⅓ κ.γ. πιπέρι
Για το στήσιμο
4 φέτες προζυμένιο ψωμί
4 μικρά μαρουλόφυλλα
πίκλες κρεμμυδιού
Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε τα ρεβίθια ώστε να μην έχουν καθόλου νερό. Τα προσθέτουμε σε ένα μπολ και λιώνουμε με ένα πιρούνι. Δεν θέλουμε να λιώσουν τελείως αλλά να υπάρχουν μικρότερα και μεγαλύτερα κομμάτια για καλύτερη υφή.
Προσθέτουμε στα ρεβίθια τη Mayo Vegan Sauce, το mango chutney, τον κουρκουμά, το κάρι, τις σταφίδες, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε το ψωμί να γίνει τραγανό και από τις δύο πλευρές.
Στήνουμε το σάντουιτς βάζοντας από δύο μαρουλόφυλλα στις δύο φέτες ψωμί, από πάνω προσθέτουμε το μείγμα ρεβιθιών και την πίκλα κρεμμυδιού.
Σκεπάζουμε με τις δύο φέτες ψωμί και συνοδεύουμε με πατάκια ή τηγανιτές πατάτες.

Συνταγή από Vegan Home
Δείτε επίσης: https://www.veganhome.gr/post/vegan-coronation-sandwich-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CE%B1

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς