ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30′
Υλικά για 6 τορτίγιες:
Για το τόφου
200 γρ. καπνιστό τόφου
150 γρ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο της Condito The Green Line
Για τη γλυκοπατάτα
2 γλυκοπατάτες
20 ml ελαιόλαδο
1/2 κτγ πάπρικα
1/2 κτγ θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Για το στήσιμο
6 τορτίγιες
100 γρ. τριμμένο φυτικό αναπλήρωμα τυριού
5-6 φύλλα iceberg
12 τοματίνια
Εκτέλεση:
Κόβουμε το καπνιστό τόφου σε λωρίδες και το σοτάρουμε ελαφρώς σε ένα τηγάνι. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ το καπνιστό τόφου, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο κι ανακατεύουμε.
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις γλυκοπατάτες. Τις κόβουμε σε κυβάκια και τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά στον αέρα.
Για το στήσιμο
Βάζουμε στη βάση κάθε τορτίγιας λίγο τριμμένο φυτικό αναπλήρωμα τυριού. Προσθέτουμε το μείγμα με το καπνιστό τόφου, τις γλυκοπατάτες, το iceberg και τα τοματίνια. Κλείνουμε, τυλίγουμε και ψήνουμε σε τοστιέρα.
Συνταγή από Cool Artisan
Δείτε επίσης: https://coolartisan.gr/?recipe-post=tortigia-me-kotopoulo-glykopatata-kai-mayo-sauce-me-boukovo