ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 6-8 μερίδες:
1 συσκευασία Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα
1 συσκευασία μικρές πίτες τορτίγια
1 συσκευασία μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
Ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
2 αβοκάντο ώριμα
100 γρ. σπανάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το σπανάκι έως ότου μαραθεί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Στρώνουμε τις τορτίγιες και προσθέτουμε το αβοκάντο, τα μανιτάρια, το ψιλοκομμένο λάχανο και μια κουταλιά της σούπας Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαϊντανό.
Συνταγή της Nikis_Food
Δείτε επίσης: https://www.instagram.com/p/C6IkSChIpzo/