ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 6-8 μερίδες:
1 συσκευασία Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα
1 συσκευασία μικρές πίτες τορτίγια
1 συσκευασία μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
Ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
2 αβοκάντο ώριμα
100 γρ. σπανάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το σπανάκι έως ότου μαραθεί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Στρώνουμε τις τορτίγιες και προσθέτουμε το αβοκάντο, τα μανιτάρια, το ψιλοκομμένο λάχανο και μια κουταλιά της σούπας Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαϊντανό.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς