PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 20’
Ingredients for 4 sandwiches
For the grilled eggplants:
2 eggplants, sliced
2 tbsp olive oil
Dried oregano
Salt
Pepper
For serving:
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito the Green Line
4 mini baguettes (or one regular baguette cut into four)
Lettuce leaves
2 tomatoes, sliced
1 cucumber, sliced
Instructions
Drizzle the eggplants with olive oil, salt, pepper, and oregano. Grill or bake in a preheated oven at 180°C for about 20 minutes, or until tender. Cut the bread in half and toast it. Spread the Mayo Vegan Sauce on the bread and top with the eggplants, tomato, cucumber, and lettuce. Serve immediately.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς