ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 4 άτομα / μία σαλάτα
Για το dressing
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με τρούφα της Condito the Green Line
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. νερό
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
Για τις γλυκοπατάτες
2 (400 γρ.) γλυκοπατάτες ψημένες σε κύβους
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Για το rice bowl
300 γρ. ρύζι βρασμένο
100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
1 αβοκάντο ώριμο σε κύβους
100 γρ. ρόκα
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το dressing. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce με τρούφα, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
Ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά.
Μοιράζουμε το βρασμένο ρύζι σε 4 μπολ. Προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, το καλαμπόκι, το αβοκάντο, τη ρόκα, τα μυρωδικά, το dressing και σερβίρουμε.