PREP TIME: 12 HOURS & 30 MINUTES
PREP TIME: 12 HOURS & 30 MINUTES
COOK TIME: 25’
Ingredients for 4 servings / one 25X15 baking pan
For the focaccia:
600 g all-purpose flour
420 g water
4 g dry yeast
2 tbsp olive oil (and a little more for the baking pan)
Coarse salt
100 g coarsely chopped walnuts
For serving:
1 jar (180 g)Vegan Pesto Basilico by Condito the Green Line
Grilled eggplants
Sliced tomatoes
Rocket
Instructions:
In a bowl, combine the flour, water, and yeast. Mix well. Cover with a clean towel and let rise in a warm place until doubled in size. Once doubled, transfer to a clean, oiled bowl and refrigerate for at least 12 hours.
Preheat the oven to 180°C, oil a baking pan, and transfer the dough. Spread the olive oil on the surface, press with your fingers, sprinkle with salt and walnuts, and bake for about 25 minutes. When baked, remove from the pan, let cool, and cut in half. Spread the Vegan Pesto Basilico, grilled eggplants, tomato, rocket, and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς