ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
Υλικά για 1 bowl
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito The Green Line
Λίγο χυμό λεμονιού
150 γρ. κινόα βρασμένη
50 γρ. ρόκα
1 πιπεριά ψημένη σε κύβους
1/2 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 αγγουράκι σε λωρίδες
1/2 κούπα κόκκινα φασόλια βρασμένα
1/2 αβοκάντο σε φέτες
1/2 καρότο σε λωρίδες
1 κ.σ. κολοκυθόσπορος ωμός
Εκτέλεση
Σε ένα βαζάκι, ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κινόα και 2-3 κ.σ. από τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε ελαφρά.
Από πάνω, προσθέτουμε τη ρόκα, την πιπεριά, το καλαμπόκι, το αγγουράκι, τα φασόλια, το αβοκάντο, το καρότο και τον κολοκυθόσπορο.
Σερβίρουμε με λίγη επιπλέον σάλτσα στην κορυφή για περισσότερη γεύση!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς