PREP TIME: 20’
PREP TIME: 20’
COOKING TIME: 25’
Ingredients for 4 servings
For the cauliflower steak:
3–4 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Truffle
1 large cauliflower
Juice of 1 lemon
Thyme
Smoked paprika
Salt
Pepper
Oregano
A little olive oil (for greasing the baking tray)
For the sweet potatoes:
400g sweet potatoes, cut into large chunks
2 tbsp olive oil
Salt
Pepper
Sage or thyme
For serving:
Fresh herbs
Mayo Vegan Sauce with Truffle by Condito The Green Line
Instructions:
Cut the cauliflower into thick slices to form “steaks.”
In a bowl, mix together 3–4 tablespoons of the truffle vegan mayo, lemon juice, thyme, smoked paprika, salt, pepper, and oregano.
Preheat the oven to 180°C (350°F) and lightly grease a baking tray with olive oil.
Brush the cauliflower steaks generously with the marinade on both sides. Toss the sweet potatoes with the remaining marinade and place everything on the baking tray.
Roast for about 25 minutes, or until the vegetables are tender and slightly golden.
Serve topped with fresh herbs and a side of extra truffle vegan mayo for dipping or drizzling.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς