ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 2 σάντουιτς:
4 φέτες ψωμί
4 κ.γ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
2 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
4 φέτες Classic Style, Edam Flavour της Condito The Green Line
4 φέτες ντομάτα
Λίγο μαρούλι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπωλ, βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, το κρεμμυδάκι, τα αγγουράκια και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τις δύο φέτες ψωμιού στον πάγκο εργασίας και απλώνουμε δύο φέτες του vegan τυριού στην καθεμία. Κατόπιν, μοιράζουμε τη Mayo Vegan Sauce με το κρεμμυδάκι και το αγγουράκι τουρσί που ετοιμάσαμε, το μαρούλι και τη ντομάτα. Κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα από πάνω.
Ψήνουμε για 10′ περίπου, μέχρι το φυτικό αναπλήρωμα τυριού να λιώσει καλά. Στη συνέχεια, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να ψήσουμε τα σάντουιτς στην τοστιέρα ή σε ένα τηγάνι, χωρίς κάποια λιπαρή ουσία, σε μέτριας έντασης φωτιά.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς