PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 25’
Ingredients for 4 servings:
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
200 gr spinach, washed
1 garlic clove
salt and pepper
1/2 tsp paprika
1 ripe avocado
200 gr Mixed Style grated vegan cheese alternative by Condito The Green Line
Method:
Preheat the oven to 180°C.
Add the Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line in a food processor along with the spinach, garlic, salt, pepper, paprika, avocado and blend until you have a nice cream. Stir in the grated Vegan Mixed Style cheese alternative.
Transfer to a baking tray and bake for about 20′ or until the vegan cheese has melted.
Serve with toasted bread.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς