ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τις γεμιστές πιπεριές:
200 γρ. Vegan Greek Style λευκό της Condito The Green Line
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.γ. πάπρικα
Φρέσκο πιπέρι
12 πιπεριές
Λίγο λάδι για το ψήσιμο
Για το σερβίρισμα:
Φύλλα σαλάτας
Φρυγανισμένο ψωμί
Εκτέλεση:
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Τρίβουμε το Vegan Greek Style λευκό στο μούλτι ή στον τρίφτη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, τη Mayo Vegan Sauce, την πάπρικα, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Μ’ ένα μαχαίρι χαράζουμε τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Έπειτα, προετοιμάζουμε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε με λίγο λάδι, βάζουμε τις πιπεριές και ψήνουμε για 20’ περίπου ή μέχρι τα τυριά να λιώσουν.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και πράσινη σαλάτα στο πλάι.