condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Σαλάτα ζυμαρικών με ψητά τοματίνια, ελιές, κάπαρη και Μayo Vegan Sauce

ΣΥΝΤΑΓΗ

Σαλάτα ζυμαρικών με ψητά τοματίνια, ελιές, κάπαρη και Μayo Vegan Sauce

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’

Υλικά για 4 άτομα/ 1 μεγάλη σαλάτα:

 

Για την σαλάτα:

300 γρ. τοματίνια
10 μεγάλες ελιές κομμένες στη μέση
1 κ.σ. κάπαρη
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
500 γρ. κοχυλάκια ή άλλα ζυμαρικά

 

Για το σερβίρισμα:

Φρέσκα μυρωδικά

Εκτέλεση:

Αρχικά, ετοιμάζουμε τα τοματίνια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 °C.

Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα τοματίνια. Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα ταψάκι τα τοματίνια μαζί με τις ελιές, την κάπαρη, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και ψήνουμε για είκοσι περίπου λεπτά, στην πάνω σχάρα του φούρνου, μέχρι τα τοματίνια να ψηθούν καλά και κάποια σημεία στη φλούδα τους να καούν. Όταν τα τοματίνια είναι έτοιμα, τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και με ένα πιρούνι σπάμε κάποια από αυτά.

Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο. Έπειτα, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, τα τοματίνια, τις ελιές και την κάπαρη και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με φρέσκα μυρωδικά στην κορυφή.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς